Så blir du snygg i håret 2019

Om du inte klippt dig än inför sommaren är det hög tid att boka tid hos frissan, men har du funderat över vilken frisyr du ska satsa på? Här är några tips på trendiga frisyrer 2019!

Bara för att du är kille ska du inte tro att du kommer undan olika hårtrender. Förra året var det hetaste i frisyrväg att vara snaggad, men i år är det mer styling som är inne. Så varför inte boka ett salongbesök och höra med experterna vilken av årets hårtrender som du skulle göra dig bäst i? Så här skriver tidningen Café om vad frisören Dejan sa kommer vara den hetaste frisyren man kan välja i år, om man vågar vill säga:

”– Vi kommer låta håren växa ut, men fortfarande vilja ha en klippning. Typ en inbetween-klippning som ser ut att vara två veckor gammal fast man klippte det så direkt. Vågar man, då är ett mellanlångt hår med textur schyst eller helt enkelt låta det vara ännu längre med textur och gärna lockar om man har sådana.” läs hela intervjun här.

Är snaggat helt ute?

Nej då snaggat är fortfarande väldigt hett, speciellt om man har glest, tunt eller väldigt lite hår som kille. Då ska man definitivt satsa på snaggen menar Dejan. Vad man dock ska tänka på är att genomföra snaggningen när man känner sig lite extra snygg, till exempel efter att man fått lite bränna eller bara känner sig extra het – looken efter en snaggning gör per automatik att du kommer se lite hårdare ut, så var bredd på det!